HTML

Cool Túra

Kodolányi János Főiskola 6NBTUVB 3. féléve Fürstenfeldben. Ki kivel hol mit csinál...? Témák, sztorik, pletyik,mindennapok von die beste Freunde

Friss topikok

  • Dudus: Sziasztok Lököttek:D Ahogy a Barbi is írta, Ti tényleg "nagyon elvagytok" :D De már most annyira h... (2007.09.15. 19:28) Aloha Kedveseim!!
  • Dév: Na jónapot kívánok a süllyedő hajót ideiglenesen elhagyó cimborákoknak! Azé ff-ig még sok víz lecs... (2007.07.05. 22:47) Achtung! Achtung! - Noch 2 Monate

Linkblog

2007.09.17. 14:02 Linda Marie

Makes me cry...

 

Schuldigung. Tschüss...

Nem megy, bocsi, nem megy, nem megy. Betelt a glass:) A behaluzott kicsi jakjainkkal együtt tönkre akar itt tenni, majdnem mindenki Vivcsit és engem. Danke (L) Nem értem a miérteket, nem értek semmit. Remélem ma a Kodótól is megkapom a levelet, amibel leírják újra és újra, hogy nem vesznek át államira és akkor további felhőtlen jókedv várható...no comment. Nem értem én ezt gyerekek ... mind1.

Most megyünk...valahova...és majd egyszer jövünk...valamikor. Kapjatok el, ha tudtok. Nem tudtok, sorry....a jakok gyorsan vágtáznak, erős lények, Albert bácsi pedig kiszámítja a röppályájukat...(L)

Anya, Apa don't worry, élünk és virulunk Vivivel, csak most kicsit, hát, ez van, úgyis tudjátok mi a miértje az ez van-nak... majd helyreáll a rend. Mi akkoris kitartunk, örökre és alkalmazkodás...ami azért nem mindenkinek megy valljuk be.

Pénteken kicsit haza, imádlak titeket anya apa mama papa tibcsi (L) nagyon nagyon és hiányoztok, mégha nem is tűnik úgy. sok puszi

pápá, Pumpi Baba

Szólj hozzá!

Címkék: furcsa fürstenfeld depi szomi letargia


A bejegyzés trackback címe:

https://austrianpie.blog.hu/api/trackback/id/tr65167753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása